Beskyt din bil med en undervognsbehandling

Med sneen og rimfrosten er sæsonen for vejsaltning startet.

Saltet og vintervejret er ekstra hårdt for vores biler og betyder, at de ruster hurtigere – hvis altså de ikke er undervognsbehandlet. For man kan nemlig stoppe rustangrebet ved at få sin bil undervognsbehandlet.

Ved en undervognsbehandling påfører et specialiseret værksted en særlig væske på bilens undervogn. Væsken beskytter den jern, som bilen består af, mod rustangreb.

Det gælder også el- og hybridbiler, hvis undervogn også består af jern. Her bliver batteriet ikke behandlet, og det er kun det omkringliggende jern.

Behandlingen holder i 2-3 år, hvorefter den skal gentages, og den bedste beskyttelse fås, hvis man undervognsbehandler sin bil fra ny af. Jo før jo bedre dog, så selvom bilen er nogle år gammel, så behøver det ikke at være for sent.

Hvis bilens rustbeskyttes jævnligt, så forlænger det bilens levetid. Det er godt er godt både for din pengepung, men også for miljøet, da der er mere jern til genanvendelse, når bilen har udtjent sin levetid.

Spørg din mekaniker, hvad han eller hun anbefaler i forhold til din bil, og om værkstedet selv kan udføre undervognsbehandlingen eller kan formidle den for dig. Find dit nærmeste værksted her på siden.

Seneste nyheder
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid!
03-04-2024

Når foråret banker på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer, er det tid til at få somme…

Læs mere
Vi servicerer også fabriksnye biler
27-02-2024

Har du købt ny bil med fabriksgaranti, så kan du fortsat benytte dit velkendte værksted til service.…

Læs mere
Husk at tænde din baglygter!
12-01-2024

En tur gennem vejnettet i vinterhalvåret afslører, at mange enten ikke husker at tænde baglygterne,…

Læs mere