Vinterdæk giver større sikkerhed

Din sikkerhed på vejene i vintermånederne afhænger i høj grad af dækkene på din bil.

Når sne og slud ligger på vejene, bliver bremseafstanden kortere på vinterdæk sammenlignet med sommerdæk. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du skifter til vinterdæk for at sikre optimal kontrol vinteren igennem.

Når vi taler om at skifte til vinterdæk, drejer det sig om hele hjulet, som udskiftes. Dette kan resultere i pladsmæssige udfordringer for dig med det ekstra sæt hjul, og derfor tilbyder vi også opbevaring af de hjul, der ikke er monteret på din bil. Hvis du er nysgerrig omkring opbevaringsmulighederne, er du mere end velkommen til at spørge, når du booker tid.

Hvis du er i tvivl om tilstanden af dine nuværende dæk eller overvejer at investere i nye dæk, er din mekaniker klar til at hjælpe. Vi kan evaluere dine nuværende dæks sikkerhed og levetid samt rådgive dig om, hvorvidt du kan køre en ekstra sæson med dem eller om det er tid til en udskiftning.

Og hvorfor ikke bestille tid til skift af hjul og eventuelt kombinere det med en generel service? På den måde kan vi håndtere det hele i ét besøg og gøre det så bekvemt som muligt for dig. Din sikkerhed og komfort på vejene er vores prioritet.

Kontakt os med det samme for at booke tid og sikre, at din bil er klar til vinteren. Vi ser frem til at betjene dig!

Seneste nyheder
HUSK ! - Tjek dit dæktryk
16-05-2024

Der er to gode grunde til at have tjek på dæktrykket; brændstoføkonomien og sikkerheden. Hvis din bils dæktryk er for lavt, så bruger bilen for meget brændstof.

Læs mere
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid!
03-04-2024

Når foråret banker på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer, er det tid til at få sommerdækkene på bilen, så du er klar til en sikker sommersæson i trafikken.

Læs mere
Vi servicerer også fabriksnye biler
27-02-2024

Har du købt ny bil med fabriksgaranti, så kan du fortsat benytte dit velkendte værksted til service.

Læs mere